“De natuur is heel belangrijk voor me, om tot rust te komen en me verbonden te voelen met mezelf en alles om me heen”

Over mij

Mijn naam is Monique Hendrikx-Hoenderdos. Van jongs af aan voel ik de behoefte om mezelf en de mensen om mij heen beter te begrijpen en te doorgronden.

Ik heb een grote interesse in innerlijke groei en ontwikkeling, dat fascineert me enorm. Daarbij heb ik gaandeweg steeds meer leren vertrouwen op mijn gevoelens, mijn intuitie, en daar waar mijn hart naar uitgaat. Graag deel ik dat met anderen, me verbonden te voelen daarin. In het geven van een reading ervaar ik dat, en dat geeft me veel voldoening.

Als je dit herkent, en open staat voor een innerlijke stap, je bent welkom.

Opleiding

De opleiding tot aurareader heb ik gedaan in Haarlem bij het centrum voor effectieve intuïtie. Ik heb echt het gevoel dat daarin alles wat ik tot nu toe gedaan heb samenkomt.

Voor meer informatie over de opleiding tot professioneel aurareader: www.effectieveintuitie.nl

Wandelen

Ik wandel graag, heerlijk om buiten te zijn, dat geeft mij inspiratie en energie. De natuur, en in de natuur zijn, is heel belangrijk voor me, om tot rust te komen en me verbonden te voelen met mezelf en alles om me heen.

Wil je meer informatie over mijn passie? Neem gerust contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Werkervaring

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest als klinisch neurofysiologisch laborante op de polikliniek neurologie van in totaal 4 ziekenhuizen, waar ik naast de neurologische en oogheelkundige onderzoeken die ik deed, veel geleerd heb in het contact met de patiënt over communicatie en wat mensen beweegt.

Verleden

Ik ben afgestudeerd hypnotherapeute en NLP masterpractioner. Ik heb reiki 1 en 2 gedaan en de basistraining en jaartraining geweldloze communicatie gevolgd. In januari 2020 heb ik mijn opleiding effectieve intuitie afgerond als intuitie practioner en professioneel aurareader, en ben ik mijn praktijk gestart.

@2024 Alle rechten voorbehouden | Made with ♥ by Marisja.nl