“kom bij de kern van datgene wat in je leeft”

Reading

Bij een reading gebruik ik mijn intuïtie en, via het waarnemen van je energie, geef ik je feedback over de informatie die ik ontvang. Informatie van je aura, je algehele energie uitstraling, en van je chakra’s, dit zijn energiecentra die ieder staan voor specifieke eigenschappen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Waar liggen jouw kwaliteiten? Hoe gebruik je die in het dagelijks leven? Welke patronen, overtuigingen en conclusies zijn zichtbaar vanuit het verleden? Hoe beinvloeden ze je in het nu, in je voelen, denken, gedrag? Hoe kun je jezelf ondersteunen om meer in je eigen kracht te komen? Het brengt je bij de kern van datgene wat er in je leeft, je focus van dit moment. Het geeft je inzicht, overzicht en is bekrachtigend voor wat je diep van binnen al voelt en weet.

Ik adviseer je pen en papier mee te nemen om aantekeningen te kunnen maken of om de reading op te nemen met je mobiele telefoon. Je krijgt veel informatie, het kan lang doorwerken, en het kan fijn zijn om de reading naderhand nog eens voor jezelf door te nemen of te beluisteren. Een reading duurt ongeveer 1,5 uur.

Online Reading

Soms kan het fijn voor je zijn een reading op afstand te ontvangen. Mocht je niet live kunnen of willen komen, dan is online een goed alternatief.
Een reading kan prima via telefoon of beeldbellen.

Ik vertel je er graag meer over.

Waar sta jij?

Hoe kun je jezelf ondersteunen om meer in je eigen kracht te komen

Wat zijn jouw patronen?

Waar loop je tegenaan, welke valkuilen kom je tegen op jouw pad?

Waar liggen jouw kwaliteiten?

Samen bekijken we waar jouw kwaliteiten liggen en hoe jij die gebruikt in het dagelijks leven.

@2024 Alle rechten voorbehouden | Made with ♥ by Marisja.nl